Nabeschouwing Excelsior Virton - Lommel United (2-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het zaterdag 11 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Lommel United (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 2-1 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door J. Aabbou, waarmee Excelsior Virton met 1-0 de leiding nam. Excelsior Virton vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Allach op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Lommel United vervolgens op 2-1. Het was K. Kis die vanaf 11 meter wist te scoren in de 56e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere, waardoor Excelsior Virton dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior Virton - Lommel United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor T. Agyepong Lommel United
31' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor D. Rosa Lommel United
35' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor H. Colella Excelsior Virton
40' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Kis Lommel United
47' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt J. Aabbou met assist van H. Colella Excelsior Virton 1-0
48' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Allach met assist van J. Aabbou Excelsior Virton 2-0
54' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Doue Excelsior Virton
55' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
56' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Aabbou Excelsior Virton
56' Penalty Lommel United Penalty K. Kis Lommel United 2-1
59' Wissel Lommel United Wissel K. Saito voor A. Verschueren Lommel United
59' Wissel Lommel United Wissel K. Aguilar voor R. Belghali Lommel United
59' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor R. Henkens Lommel United
68' Wissel Excelsior Virton Wissel I. Karamoko voor H. Colella Excelsior Virton
74' Wissel Lommel United Wissel L. Lemoine voor A. Anello Lommel United
85' Wissel Excelsior Virton Wissel S. Anne voor D. Sula Excelsior Virton
93' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Wuytens Lommel United
95' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Zenadji voor J. Aabbou Excelsior Virton
95' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Allach Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Lommel United
Opstellingen Excelsior Virton - Lommel United
De opstellingen van Excelsior Virton en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.