Nabeschouwing Excelsior Virton - RWDM (0-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Excelsior Virton het zondag 21 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - RWDM (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 0-2 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door L. Nangis, waarmee RWDM met 0-1 de leiding nam. RWDM vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Libert op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor RWDM.

LIVE Excelsior Virton - RWDM 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Keita RWDM
46' Wissel RWDM Wissel C. Lavie voor K. Nzuzi Mata RWDM
46' Wissel RWDM Wissel T. Gece voor A. Keita RWDM
59' Doelpunt RWDM Doelpunt L. Nangis met assist van C. Lavie RWDM 0-1
66' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Colella voor J. Aabbou Excelsior Virton
66' Wissel Excelsior Virton Wissel I. Karamoko voor J. Mouaddib Excelsior Virton
69' Gele kaart RWDM Gele kaart voor T. Gece RWDM
70' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor I. Karamoko Excelsior Virton
73' Wissel RWDM Wissel A. Dante voor L. Nangis RWDM
79' Doelpunt RWDM Doelpunt J. Libert RWDM 0-2
81' Wissel RWDM Wissel I. Botella voor W. Togui RWDM
81' Wissel Excelsior Virton Wissel T. Toure voor A. Kryeziu Excelsior Virton
86' Wissel RWDM Wissel A. Goncalves voor T. Ephestion RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - RWDM
Opstellingen Excelsior Virton - RWDM
De opstellingen van Excelsior Virton en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.