Nabeschouwing KRC Genk II - Beerschot-Wilrijk (1-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt KRC Genk II het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in B-Veld Racing Genk in Genk.

Via de KRC Genk II - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KRC Genk II - Beerschot-Wilrijk (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen KRC Genk II en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Michiel Allaerts geëindigd in een 1-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beerschot-Wilrijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Baeten. KRC Genk II kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Beniangba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette T. Baeten zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut werd F. Al Mazyani van KRC Genk II met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor KRC Genk II het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michiel Allaerts, waardoor Beerschot-Wilrijk dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE KRC Genk II - Beerschot-Wilrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KRC Genk II - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Baeten met assist van T. Verlinden Beerschot-Wilrijk 0-1
28' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor I. Bangoura KRC Genk II
39' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor L. Seydoux Beerschot-Wilrijk
49' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt V. Beniangba KRC Genk II 1-1
50' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Baeten Beerschot-Wilrijk 1-2
62' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Quirynen voor L. Seydoux Beerschot-Wilrijk
65' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor D. Dierckx KRC Genk II
68' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Sebaoui voor T. Verlinden Beerschot-Wilrijk
81' Wissel KRC Genk II Wissel S. Diawara voor N. Martens KRC Genk II
89' Wissel KRC Genk II Wissel C. Nuozzi voor K. John KRC Genk II
90' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor J. Geusens KRC Genk II
91' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Koshi voor M. Nzita Beerschot-Wilrijk
93' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Koshi Beerschot-Wilrijk
94' Rode kaart KRC Genk II Rode kaart voor F. Al Mazyani KRC Genk II
Video hoogtepunten en samenvatting KRC Genk II - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen KRC Genk II - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van KRC Genk II en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.