Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze (4-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 3 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze (4-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Michiel Allaerts geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. van Landschoot, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Rocha Miramar, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Lierse Kempenzonen vervolgens op 2-1. Het was T. Van Acker die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Lierse Kempenzonen vergroot nadat T. Van Acker de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist L. Rocha Miramar namens Lierse Kempenzonen de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michiel Allaerts en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Deinze 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Deinze Doelpunt J. van Landschoot met assist van G. Hendrickx Deinze 0-1
24' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt L. Rocha Miramar met assist van S. Tabekou Lierse Kempenzonen 1-1
43' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty T. Van Acker Lierse Kempenzonen 2-1
63' Wissel Deinze Wissel C. Janssens voor A. El Bouchataoui Deinze
66' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Fraser Deinze
68' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt T. Van Acker met assist van L. Rocha Miramar Lierse Kempenzonen 3-1
70' Wissel Deinze Wissel D. Prychynenko voor J. Gonzalez Deinze
70' Wissel Deinze Wissel J. Schryvers voor L. Fraser Deinze
74' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor M. Tarfi Lierse Kempenzonen
74' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel N. Schouterden voor L. Walbrecq Lierse Kempenzonen
82' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt L. Rocha Miramar met assist van G. De Schryver Lierse Kempenzonen 4-1
83' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel D. Vekemans voor S. Tabekou Lierse Kempenzonen
83' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor L. Rocha Miramar Lierse Kempenzonen
84' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. Staelens Deinze
85' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Pupe Lierse Kempenzonen
87' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Libert voor L. Rocha Miramar Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Deinze
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Deinze

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Deinze

Lierse Kempenzonen en Deinze treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel Allaerts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse Kempenzonen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lierse Kempenzonen 1
Winst Deinze 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 5e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 6e plaats.