Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Royal Excel Mouscron (2-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 2 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Royal Excel Mouscron (2-2)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Lierse Kempenzonen en Royal Excel Mouscron geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Royal Excel Mouscron kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Gonzalez. Lierse Kempenzonen kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Yagan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut moest Royal Excel Mouscron verder met een man minder nadat C. Lepoint een rode kaart had gekregen.

H. Abdallah zette Lierse Kempenzonen even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere toegekende penalty wist te benutten. In de 59e werkte H. Abdallah de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan. In de 87e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. J. Gonzalez van Royal Excel Mouscron was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Royal Excel Mouscron 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt J. Gonzalez met assist van L. Costa Royal Excel Mouscron 0-1
24' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt I. Yagan met assist van S. Limbombe Lierse Kempenzonen 1-1
35' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Swinnen voor S. Bitsindou Lierse Kempenzonen
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel O. Myny voor C. Tainmont Royal Excel Mouscron
51' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor J. Taravel Royal Excel Mouscron
51' Rode kaart Royal Excel Mouscron Rode kaart voor C. Lepoint Royal Excel Mouscron
53' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty H. Abdallah Lierse Kempenzonen 2-1
59' Eigen doelpunt Royal Excel Mouscron Eigen doelpunt H. Abdallah Royal Excel Mouscron 2-2
68' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel C. Dekuyper voor M. Bakic Royal Excel Mouscron
70' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor A. Maes Lierse Kempenzonen
82' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel A. Giunta voor L. Costa Royal Excel Mouscron
84' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel N. Schouterden voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
84' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor B. Laes Lierse Kempenzonen
87' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor O. Myny Royal Excel Mouscron
87' Rode kaart Royal Excel Mouscron Rode kaart voor J. Gonzalez Royal Excel Mouscron
90' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel W. Simba voor T. Chevalier Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.