Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Standard Liège II (2-0) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Lierse Kempenzonen het zondag 9 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Standard Liège II. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Standard Liège II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Standard Liège II (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Standard Liège II is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Tabekou, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Walbrecq op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Standard Liège II 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Standard Liège II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt S. Tabekou met assist van L. Rocha Miramar Lierse Kempenzonen 1-0
36' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor R. Berberi Standard Liège II
37' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt L. Walbrecq Lierse Kempenzonen 2-0
54' Wissel Standard Liège II Wissel I. Ziani voor R. Berberi Standard Liège II
55' Wissel Standard Liège II Wissel M. El Fanis voor A. Tapsoba Standard Liège II
61' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor S. Tabekou Lierse Kempenzonen
64' Wissel Standard Liège II Wissel N. Mawete voor S. Banse Standard Liège II
67' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel D. Vekemans voor S. Tabekou Lierse Kempenzonen
69' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor N. Schouterden Lierse Kempenzonen
72' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diaw voor F. Duplus Standard Liège II
72' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diallo voor T. Da Silva Standard Liège II
76' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor N. Mawete Standard Liège II
78' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Gillekens voor L. Walbrecq Lierse Kempenzonen
84' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor L. Kuavita Standard Liège II
84' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor T. Raemaekers Lierse Kempenzonen
88' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gillekens Lierse Kempenzonen
88' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Standard Liège II
91' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel S. Brebels voor T. Van Acker Lierse Kempenzonen
92' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor B. Laes Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Standard Liège II
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Standard Liège II
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Standard Liège II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.