Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren (2-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Schryvers van Waasland-Beveren. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 53e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 63 minuten was het T. Van Acker die Lierse Kempenzonen op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Lierse Kempenzonen vervolgens op 2-0. Het was A. Maes die vanaf 11 meter wist te scoren in de 68e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Edmundsson namens Waasland-Beveren in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jordy Vermeire, waardoor Lierse Kempenzonen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Davis voor C. Kablan Waasland-Beveren
42' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Schryvers Waasland-Beveren
42' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor B. Laes Lierse Kempenzonen
53' Tweede gele kaart Waasland-Beveren Tweede gele kaart voor J. Schryvers Waasland-Beveren
63' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt T. Van Acker met assist van A. Maes Lierse Kempenzonen 1-0
68' Penalty Lierse Kempenzonen Penalty A. Maes Lierse Kempenzonen 2-0
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Maderner voor J. Efford Waasland-Beveren
74' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Nkaka voor M. Davis Waasland-Beveren
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Montes voor K. Hoggas Waasland-Beveren
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
81' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Edmundsson met assist van L. Bertone Waasland-Beveren 2-1
86' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
87' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor A. Maes Lierse Kempenzonen
90' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Swinnen voor T. Van Acker Lierse Kempenzonen
90' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor A. Maes Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren

Lierse Kempenzonen en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lierse Kempenzonen en Waasland-Beveren elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Lierse Kempenzonen 0
Winst Waasland-Beveren 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 4e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 3e plaats.