Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo (1-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Woensdag 16 maart 2022 - 18:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het woensdag 16 maart 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door T. Van Acker, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Westerlo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt T. Van Acker Lierse Kempenzonen 1-0
63' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Liongola Lierse Kempenzonen
67' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor J. Liongola Lierse Kempenzonen
70' Wissel Westerlo Wissel J. Bernat voor M. Fixelles Westerlo
71' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Soumah Westerlo
80' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
84' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor K. Mabea Westerlo
84' Wissel Westerlo Wissel G. S. Cedric Yameogo voor N. Soumah Westerlo
87' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor S. Limbombe Lierse Kempenzonen
92' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel B. Laes voor J. Poelmans Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Westerlo
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Westerlo

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo

Lierse Kempenzonen en Westerlo treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lierse Kempenzonen 0
Winst Westerlo 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 6e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 1e plaats.