Nabeschouwing Lommel United - Club Brugge II (3-4) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Lommel United het zaterdag 15 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Club Brugge II (3-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 3-4 overwinning voor Club Brugge II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door K. Sabbe, waarmee Club Brugge II met 0-1 de leiding nam. Club Brugge II vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Vermant op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Lommel United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Martinez.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Martinez de 2-2 maakte voor Lommel United. Lommel United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 80 minuten op voorsprong na een goal van Metinho: 3-2. In de 82e minuut was het N. Mbamba die Club Brugge II weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Club Brugge II aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd R. Vermant die in de 88e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Stevens bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Club Brugge II.

LIVE Lommel United - Club Brugge II 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt K. Sabbe Club Brugge II 0-1
34' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt R. Vermant met assist van S. Homma Club Brugge II 0-2
37' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor L. Audoor Club Brugge II
46' Wissel Club Brugge II Wissel J. Ordonez voor I. Hautekiet Club Brugge II
46' Wissel Lommel United Wissel A. Martinez voor A. Anello Lommel United
50' Wissel Lommel United Wissel E. Monjonell voor J. Talvitie Lommel United
52' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Martinez met assist van K. Thordarson Lommel United 1-2
58' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor S. Homma Club Brugge II
67' Wissel Club Brugge II Wissel L. Mertens voor S. Homma Club Brugge II
67' Wissel Club Brugge II Wissel A. Engels voor L. Audoor Club Brugge II
69' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Martinez met assist van R. Belghali Lommel United 2-2
74' Wissel Club Brugge II Wissel D. De Roeve voor J. Seys Club Brugge II
76' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Granell Lommel United
80' Doelpunt Lommel United Doelpunt Metinho met assist van A. Martinez Lommel United 3-2
82' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt N. Mbamba met assist van K. Sabbe Club Brugge II 3-3
82' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor N. Mbamba Club Brugge II
82' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor C. Vinicius Lommel United
84' Wissel Club Brugge II Wissel D. Perez voor C. Talbi Club Brugge II
86' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor E. Monjonell Lommel United
87' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor A. Engels Club Brugge II
88' Penalty Club Brugge II Penalty R. Vermant Club Brugge II 3-4
89' Wissel Lommel United Wissel J. A. Kadiri voor K. Thordarson Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Club Brugge II
Opstellingen Lommel United - Club Brugge II

Voorbeschouwing Lommel United - Club Brugge II

Lommel United en Club Brugge II treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Club Brugge II in de Eerste Divisie B vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Club Brugge II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 3
Winst Club Brugge II 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 6e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 7e plaats.