Nabeschouwing Lommel United - Lierse Kempenzonen (3-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lommel United het zondag 19 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Lierse Kempenzonen (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lommel United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van L. Lemoine. Lommel United vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Verschueren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Lommel United, waarmee I. T. Boussouf zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 75 minuten deed G. De Schryver iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Lierse Kempenzonen werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Lierse Kempenzonen echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lommel United.

LIVE Lommel United - Lierse Kempenzonen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Lommel United Doelpunt L. Lemoine met assist van K. Saito Lommel United 1-0
19' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor S. Bitsindou Lierse Kempenzonen
21' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor H. Abdallah Lierse Kempenzonen
24' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Kis Lommel United
46' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Poelmans voor B. Laes Lierse Kempenzonen
58' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
59' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Verschueren Lommel United 2-0
61' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Naessens voor S. Bitsindou Lierse Kempenzonen
67' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor D. Arzani Lommel United
71' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel G. De Schryver voor J. Hendrickx Lierse Kempenzonen
71' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor S. Limbombe Lierse Kempenzonen
74' Doelpunt Lommel United Doelpunt I. T. Boussouf met assist van A. Anello Lommel United 3-0
75' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt G. De Schryver Lierse Kempenzonen 3-1
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Swinnen voor A. Maes Lierse Kempenzonen
87' Wissel Lommel United Wissel R. Henkens voor K. Kis Lommel United
88' Wissel Lommel United Wissel Y. Vandermissen voor A. Anello Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Lommel United - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Lommel United en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Lierse Kempenzonen

Lommel United en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Lierse Kempenzonen in de Eerste Divisie B vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lierse Kempenzonen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 4
Winst Lierse Kempenzonen 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 7e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 4e plaats.