Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Deinze (1-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Royal Excel Mouscron het vrijdag 18 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Deinze (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Royal Excel Mouscron en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 1-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door C. Lepoint, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. De Belder in de 67e minuut zorgde er even later voor dat Deinze weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 86e minuut zette L. Mertens zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deinze de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ken Vermeiren, waardoor Deinze dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - Deinze
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
127
116
Gevaarlijke aanvallen
79
65
Corners
7
3
Wissels
3
2
LIVE Royal Excel Mouscron - Deinze 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor H. Gnohere Royal Excel Mouscron
25' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
57' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel V. Postolachi voor H. Gnohere Royal Excel Mouscron
59' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt C. Lepoint met assist van T. Chevalier Royal Excel Mouscron 1-0
67' Penalty Deinze Penalty D. De Belder Deinze 1-1
85' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
86' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens Deinze 1-2
89' Gele kaart Deinze Gele kaart voor V. Boone Deinze
90' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor Y. Challouk Deinze
91' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Bourdouxhe voor E. Bocat Royal Excel Mouscron
92' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Laloux voor F. Duplus Royal Excel Mouscron
94' Wissel Deinze Wissel R. Geeraerts voor D. De Belder Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Deinze
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Deinze

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Deinze

Royal Excel Mouscron en Deinze treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Royal Excel Mouscron als Deinze wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Royal Excel Mouscron 1
Winst Deinze 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 5e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Royal Excel Mouscron - Deinze Opstelling Royal Excel Mouscron Opstelling Deinze Live Royal Excel Mouscron - Deinze Live Royal Excel Mouscron - Deinze kijken Royal Excel Mouscron - Deinze kijken Live Royal Excel Mouscron - Deinze stream Royal Excel Mouscron - Deinze Fox Sports Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Deinze Uitslag Royal Excel Mouscron - Deinze Statistieken Royal Excel Mouscron - Deinze Eerste Divisie B 2021/2022 Royal Excel Mouscron - Deinze wedden Royal Excel Mouscron - Deinze gokken Royal Excel Mouscron - Deinze Unibet