Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lommel United (0-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 21 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lommel United (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Royal Excel Mouscron en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. K. Saito maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lommel United vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Lommel United.

LIVE Royal Excel Mouscron - Lommel United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Lommel United Wissel D. Rosa voor K. Kis Lommel United
34' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor C. Diandy Royal Excel Mouscron
35' Penalty Lommel United Penalty K. Saito Lommel United 0-1
37' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
37' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
46' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor D. Rosa Lommel United
54' Wissel Lommel United Wissel J. Tolinsson voor S. Wuytens Lommel United
66' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel W. Simba voor C. Dekuyper Royal Excel Mouscron
73' Wissel Lommel United Wissel T. Agyepong voor D. Arzani Lommel United
74' Wissel Lommel United Wissel Y. Vandermissen voor A. Anello Lommel United
77' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Mayoka-Tika Royal Excel Mouscron
77' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Babacar voor A. Gueye Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Lommel United
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Lommel United
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Lommel United

Royal Excel Mouscron en Lommel United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 8 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Royal Excel Mouscron als Lommel United wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Royal Excel Mouscron 2
Winst Lommel United 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 7e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 6e plaats.