Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren (3-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 5 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 3-0 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Carcela-Gonzalez, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Royal Excel Mouscron vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Tainmont op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Royal Excel Mouscron, waarmee C. Tainmont zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arthur Denil, waardoor Royal Excel Mouscron dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
29' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Bertone Waasland-Beveren
30' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt J. Carcela-Gonzalez met assist van D. Mohamed Royal Excel Mouscron 1-0
41' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt C. Tainmont met assist van O. Myny Royal Excel Mouscron 2-0
42' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Jackers Waasland-Beveren
48' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor C. Lepoint Royal Excel Mouscron
53' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt C. Tainmont met assist van E. Bocat Royal Excel Mouscron 3-0
56' Wissel Waasland-Beveren Wissel Lucas Ribeiro voor A. Al Badaoui Waasland-Beveren
56' Wissel Waasland-Beveren Wissel E. Ocansey voor J. Jacobsen Waasland-Beveren
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Hoggas voor L. Bertone Waasland-Beveren
68' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
71' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Duplus Royal Excel Mouscron
77' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel H. Gnohéré voor M. Bakić Royal Excel Mouscron
77' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel C. Diandy voor J. Carcela-Gonzalez Royal Excel Mouscron
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel C. Kablan voor T. Reyners Waasland-Beveren
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vukotić voor D. Wuytens Waasland-Beveren
88' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Vroman voor C. Tainmont Royal Excel Mouscron
93' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Bourdouxhe voor T. Chevalier Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren

Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 19 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Royal Excel Mouscron. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Royal Excel Mouscron als Waasland-Beveren wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Royal Excel Mouscron 1
Winst Waasland-Beveren 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 6e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 2e plaats.