Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Standard Liège II (3-0) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 4 november 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt RSC Anderlecht II het vrijdag 4 november 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Standard Liège II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de RSC Anderlecht II - Standard Liège II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Standard Liège II (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen RSC Anderlecht II en Standard Liège II is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 3-0 overwinning voor RSC Anderlecht II. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. Lokesa, waarmee RSC Anderlecht II met 1-0 de leiding nam. RSC Anderlecht II vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Hubert op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van RSC Anderlecht II, waarmee C. Lokesa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Standard Liège II kreeg een penalty toegewezen in de 64e minuut, die werd genomen door A. Calut. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Nagtegaal, waardoor RSC Anderlecht II dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RSC Anderlecht II - Standard Liège II 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RSC Anderlecht II - Standard Liège II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt C. Lokesa RSC Anderlecht II 1-0
11' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt D. Hubert met assist van C. Lokesa RSC Anderlecht II 2-0
35' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor L. Noubi Ngnokam Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diallo voor N. Ohio Standard Liège II
48' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor D. Hubert RSC Anderlecht II
53' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt C. Lokesa RSC Anderlecht II 3-0
61' Wissel RSC Anderlecht II Wissel N. De Wilde voor D. Hubert RSC Anderlecht II
61' Wissel RSC Anderlecht II Wissel L. Masscho voor L. Ferrara RSC Anderlecht II
62' Wissel RSC Anderlecht II Wissel N. Angulo voor S. Michez RSC Anderlecht II
64' Penalty gemist Standard Liège II Penalty gemist A. Calut Standard Liège II
67' Wissel Standard Liège II Wissel F. Duplus voor R. Berberi Standard Liège II
68' Wissel Standard Liège II Wissel M. Guluk voor I. Ziani Standard Liège II
72' Wissel RSC Anderlecht II Wissel L. Monticelli voor E. Agyei RSC Anderlecht II
80' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor C. Lokesa RSC Anderlecht II
80' Wissel Standard Liège II Wissel B. Diaw voor N. Rizzo Standard Liège II
80' Wissel Standard Liège II Wissel B. Ghalidi voor L. Kuavita Standard Liège II
82' Wissel RSC Anderlecht II Wissel B. Ismaili voor C. Lokesa RSC Anderlecht II
88' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor B. Ismaili RSC Anderlecht II
Video hoogtepunten en samenvatting RSC Anderlecht II - Standard Liège II
Opstellingen RSC Anderlecht II - Standard Liège II

Voorbeschouwing RSC Anderlecht II - Standard Liège II

RSC Anderlecht II en Standard Liège II treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RSC Anderlecht II en Standard Liège II in de Eerste Divisie B vond plaats op 2 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor RSC Anderlecht II. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is RSC Anderlecht II favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Standard Liège II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst RSC Anderlecht II 1
Winst Standard Liège II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RSC Anderlecht II op een 3e positie staat, terwijl we Standard Liège II terugvinden op de 9e plaats.