Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Waasland-Beveren (2-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt RSC Anderlecht II het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de RSC Anderlecht II - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Waasland-Beveren (2-2)

De Eerste Divisie B 2022/2023 wedstrijd tussen RSC Anderlecht II en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Ait El Hadj, waarmee RSC Anderlecht II met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Maderner, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette J. van Damme zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor RSC Anderlecht II nadat M. Bouchouari in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE RSC Anderlecht II - Waasland-Beveren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RSC Anderlecht II - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt A. Ait El Hadj met assist van A. Colassin RSC Anderlecht II 1-0
20' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor N. Angulo RSC Anderlecht II
21' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner Waasland-Beveren 1-1
29' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor S. Bateau Waasland-Beveren
41' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor RSC Anderlecht II
46' Wissel RSC Anderlecht II Wissel E. Agyei voor N. Angulo RSC Anderlecht II
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Mertens voor J. Buus Waasland-Beveren
52' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor T. Barry Waasland-Beveren
54' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Mertens Waasland-Beveren
70' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. van Damme met assist van D. Wuytens Waasland-Beveren 1-2
71' Wissel RSC Anderlecht II Wissel N. De Wilde voor S. Michez RSC Anderlecht II
71' Wissel RSC Anderlecht II Wissel I. Camara voor L. Stassin RSC Anderlecht II
72' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
73' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor L. Costa Waasland-Beveren
82' Wissel RSC Anderlecht II Wissel I. Takidine voor D. Hubert RSC Anderlecht II
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Gabriel voor J. van Damme Waasland-Beveren
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vukotic voor D. Maderner Waasland-Beveren
88' Wissel RSC Anderlecht II Wissel L. Masscho voor A. Ait El Hadj RSC Anderlecht II
90' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Edmundsson voor K. Hoggas Waasland-Beveren
95' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt M. Bouchouari RSC Anderlecht II 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting RSC Anderlecht II - Waasland-Beveren
Opstellingen RSC Anderlecht II - Waasland-Beveren
De opstellingen van RSC Anderlecht II en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.