Nabeschouwing RWDM - Excelsior Virton (3-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 16:00 uur



In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt RWDM het zondag 20 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Excelsior Virton (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen RWDM en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 3-0 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door I. de Camargo, waarmee RWDM met 1-0 de leiding nam. RWDM vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Nangis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van RWDM, waarmee W. Togui zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere, waardoor RWDM dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken RWDM - Excelsior Virton
Goals
3
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
115
94
Gevaarlijke aanvallen
49
43
Corners
4
4
Wissels
4
4
LIVE RWDM - Excelsior Virton 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor H. Kage Excelsior Virton
9' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor K. Masangu Excelsior Virton
16' Doelpunt RWDM Doelpunt I. de Camargo met assist van L. Nangis RWDM 1-0
26' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Hamzaoui Excelsior Virton
38' Gele kaart RWDM Gele kaart voor T. Gece RWDM
59' Wissel RWDM Wissel G. Claes voor K. Hazard RWDM
60' Wissel RWDM Wissel W. Togui voor I. de Camargo RWDM
61' Doelpunt RWDM Doelpunt L. Nangis RWDM 2-0
62' Wissel Excelsior Virton Wissel V. Guillaume voor H. Colella Excelsior Virton
72' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Doue voor K. Masangu Excelsior Virton
72' Wissel Excelsior Virton Wissel J. Aabbou voor V. Vanbaleghem Excelsior Virton
76' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Allach voor H. Kage Excelsior Virton
79' Doelpunt RWDM Doelpunt W. Togui met assist van N. Rommens RWDM 3-0
83' Wissel RWDM Wissel K. Nzuzi Mata voor T. Ephestion RWDM
83' Wissel RWDM Wissel C. Lavie voor L. Nangis RWDM
91' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor N. Rizzo Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Excelsior Virton
Opstellingen RWDM - Excelsior Virton
De opstellingen van RWDM en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Excelsior Virton
# Speler Pos.
8 Anthony Sadin K
15 Alan Bidi-Lecadouq V
14 Valentin Guillaume M
4 Marc Olivier Doue M
17 Ayyoub Allach M
18 Jad Mouaddib M
21 Jamal Aabbou A
Voorbeschouwing RWDM - Excelsior Virton

RWDM en Excelsior Virton treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RWDM en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor RWDM. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is RWDM favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst RWDM 2
Winst Excelsior Virton 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 2e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
RWDM - Excelsior Virton Opstelling RWDM Opstelling Excelsior Virton Live RWDM - Excelsior Virton Live RWDM - Excelsior Virton kijken RWDM - Excelsior Virton kijken Live RWDM - Excelsior Virton stream RWDM - Excelsior Virton Fox Sports Nabeschouwing RWDM - Excelsior Virton Uitslag RWDM - Excelsior Virton Statistieken RWDM - Excelsior Virton Eerste Divisie B 2021/2022 RWDM - Excelsior Virton wedden RWDM - Excelsior Virton gokken RWDM - Excelsior Virton Unibet