Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge II (1-0) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 5 november 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge II (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Klass Clerkx geëindigd in een 1-0 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Waasland-Beveren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van K. Hoggas. In het restant van de wedstrijd was het met name Waasland-Beveren dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - Club Brugge II 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt K. Hoggas Waasland-Beveren 1-0
51' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Corryn Waasland-Beveren
56' Wissel Waasland-Beveren Wissel Lucas Ribeiro Costa voor K. Hoggas Waasland-Beveren
60' Wissel Club Brugge II Wissel C. Talbi voor S. Homma Club Brugge II
69' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Van Damme Waasland-Beveren
72' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Coopman voor Dieumerci Mbokani Waasland-Beveren
77' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor S. Coopman Waasland-Beveren
77' Wissel Club Brugge II Wissel L. Mertens voor Liam De Smet Club Brugge II
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Tshimanga voor A. Corryn Waasland-Beveren
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel C. Kablan voor T. Ismaheel Waasland-Beveren
88' Wissel Club Brugge II Wissel M. Servais voor A. Engels Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Club Brugge II
Opstellingen Waasland-Beveren - Club Brugge II

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge II

Waasland-Beveren en Club Brugge II treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Klass Clerkx en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Club Brugge II in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Waasland-Beveren 0
Winst Club Brugge II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 3e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 6e plaats.