Nabeschouwing Westerlo - Deinze (2-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Westerlo het zondag 19 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Deinze (2-2)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Westerlo en Deinze geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Y. Challouk, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Challouk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Westerlo vervolgens op 1-2. Het was T. Dierckx die vanaf 11 meter wist te scoren in de 72e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Westerlo nadat T. Van den Keybus in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Westerlo - Deinze 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Deinze Gele kaart voor C. Janssens Deinze
14' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Van den Keybus Westerlo
31' Doelpunt Deinze Doelpunt Y. Challouk Deinze 0-1
42' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Y. Challouk Deinze
45' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. De Belder Deinze
46' Wissel Westerlo Wissel L. Foster voor K. Vaesen Westerlo
54' Gele kaart Deinze Gele kaart voor K. Abrahams Deinze
58' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Mertens Deinze
64' Doelpunt Deinze Doelpunt Y. Challouk Deinze 0-2
68' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor E. Jordanov Westerlo
69' Wissel Westerlo Wissel E. Daci voor K. Mabea Westerlo
69' Wissel Deinze Wissel B. Dansoko voor K. Abrahams Deinze
72' Penalty Westerlo Penalty T. Dierckx Westerlo 1-2
83' Wissel Westerlo Wissel F. Goure voor J. Bernat Westerlo
83' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor D. De Belder Deinze
85' Doelpunt Westerlo Doelpunt T. Van den Keybus Westerlo 2-2
86' Gele kaart Deinze Gele kaart voor B. Dansoko Deinze
89' Wissel Westerlo Wissel N. Soumah voor P. Perdichizzi Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Deinze
Opstellingen Westerlo - Deinze
De opstellingen van Westerlo en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Westerlo - Deinze

Westerlo en Deinze treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 19 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deinze slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Westerlo 3
Winst Deinze 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 1e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 3e plaats.