Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Beerschot-Wilrijk het vrijdag 19 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Patro Eisden is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 0-1 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door L. Bamona, waarmee Patro Eisden met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Patro Eisden dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Patro Eisden de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
98
59
Gevaarlijke aanvallen
54
37
Passes
679
259
Overtredingen
8
11
Corners
3
5
Wissels
4
3
LIVE Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Y. Gueroui Patro Eisden
68' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Dean Huiberts voor Welat Cagro Beerschot-Wilrijk
69' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Charly Keita voor Tom Reyners Beerschot-Wilrijk
69' Wissel Patro Eisden Wissel S. Sigurðarson voor M. Noubissi Patro Eisden
69' Wissel Patro Eisden Wissel L. Bamona voor L. Van Eenoo Patro Eisden
70' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor T. Pietermaat Patro Eisden
73' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor W. Corstjens Patro Eisden
76' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Mardochée Nzita Beerschot-Wilrijk
81' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Simion Michez voor Thibaud Verlinden Beerschot-Wilrijk
83' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt L. Bamona Patro Eisden 0-1
86' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Ibrahim Alhassan voor Hervé Matthys Beerschot-Wilrijk
86' Wissel Patro Eisden Wissel T. Pierrot voor S. Peeters Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden

Beerschot-Wilrijk en Patro Eisden treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Patro Eisden in de Eerste Divisie B vond plaats op 1 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Beerschot-Wilrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Patro Eisden slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 1
Winst Patro Eisden 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 1e positie staat, terwijl we Patro Eisden terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Patro Eisden Live Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Live Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden kijken Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden kijken Live Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden stream Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Uitslag Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Statistieken Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Eerste Divisie B 2023/2024 Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden wedden Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden gokken Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Unibet