Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem
Goals
1
2
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
28
20
Schoten op doel
13
8
Aanvallen
41
25
Gevaarlijke aanvallen
38
26
Passes
546
233
Overtredingen
6
15
Buitenspel
5
4
Corners
9
6
LIVE Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem

Beerschot-Wilrijk en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Zulte-Waregem elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Zulte-Waregem 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 5e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Zulte-Waregem Live Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem Live Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem kijken Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem kijken Live Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem stream Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem Uitslag Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem Statistieken Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem Eerste Divisie B 2023/2024 Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem wedden Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem gokken Beerschot-Wilrijk - Zulte-Waregem Unibet