Nabeschouwing Deinze - KV Oostende (1-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Deinze het zaterdag 19 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - KV Oostende (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Deinze - KV Oostende
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
40
40
Gevaarlijke aanvallen
38
43
Passes
392
457
Overtredingen
13
19
Buitenspel
4
7
Corners
4
10
LIVE Deinze - KV Oostende 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - KV Oostende
Opstellingen Deinze - KV Oostende

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deinze - KV Oostende

Deinze en KV Oostende treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en KV Oostende in de Eerste Divisie B vond plaats op 17 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 5 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deinze. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deinze 0
Winst KV Oostende 5
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 15e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Deinze - KV Oostende Opstelling Deinze Opstelling KV Oostende Live Deinze - KV Oostende Live Deinze - KV Oostende kijken Deinze - KV Oostende kijken Live Deinze - KV Oostende stream Deinze - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Deinze - KV Oostende Uitslag Deinze - KV Oostende Statistieken Deinze - KV Oostende Eerste Divisie B 2023/2024 Deinze - KV Oostende wedden Deinze - KV Oostende gokken Deinze - KV Oostende Unibet