Nabeschouwing Dender - Liège (0-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 15 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Dender het vrijdag 15 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Liège (0-0)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Dender en Liège geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Maxime Cavelier van Liège. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. In de 86e minuut kreeg Maxime Cavelier van Liège voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Liège de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Dender en Liège gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Liège kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Jordy Vermeire voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Dender - Liège 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

67' Wissel Dender Wissel Fabio Ferraro voor Jordy Soladio Dender
70' Wissel Liège Wissel Yannick Gaby Loemba voor Alessio Cascio Liège
73' Wissel Dender Wissel Nicolas Antoine Rajsel voor Ali Akman Dender
78' Wissel Liège Wissel Maxime Cavelier voor Mohamed Mouhli Liège
82' Gele kaart Liège Gele kaart voor Maxime Cavelier Liège
82' Gele kaart Dender Gele kaart voor Ridwane MBarki Dender
86' Tweede gele kaart Liège Tweede gele kaart voor Maxime Cavelier Liège
87' Wissel Liège Wissel Benjamin Edouardo Lambot voor Ryan Merlen Liège
87' Wissel Liège Wissel Lucca Lucker voor Damien Mouchamps Liège
87' Wissel Dender Wissel Olivier Myny voor Jasper Van Oudenhove Dender
88' Gele kaart Liège Gele kaart voor Yannick Gaby Loemba Liège
91' Gele kaart Liège Gele kaart voor Benjamin Edouardo Lambot Liège
93' Gele kaart Liège Gele kaart voor Kevin Debaty Liège
95' Gele kaart Dender Gele kaart voor Olivier Myny Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Liège
Opstellingen Dender - Liège
De opstellingen van Dender en Liège zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.