Nabeschouwing Dender - RSC Anderlecht II (2-3) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 18 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Dender het vrijdag 18 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RSC Anderlecht II. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - RSC Anderlecht II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - RSC Anderlecht II (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Dender en RSC Anderlecht II is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 2-3 overwinning voor RSC Anderlecht II. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Dender - RSC Anderlecht II
Goals
2
3
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
95
74
Gevaarlijke aanvallen
63
45
Passes
493
332
Overtredingen
14
14
Buitenspel
1
0
Corners
4
0
Wissels
3
5
LIVE Dender - RSC Anderlecht II 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - RSC Anderlecht II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - RSC Anderlecht II
Opstellingen Dender - RSC Anderlecht II

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dender - RSC Anderlecht II

Dender en RSC Anderlecht II treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Letellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dender en RSC Anderlecht II in de Eerste Divisie B vond plaats op 20 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dender. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Dender favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl RSC Anderlecht II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dender 2
Winst RSC Anderlecht II 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dender op een 8e positie staat, terwijl we RSC Anderlecht II terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dender - RSC Anderlecht II Opstelling Dender Opstelling RSC Anderlecht II Live Dender - RSC Anderlecht II Live Dender - RSC Anderlecht II kijken Dender - RSC Anderlecht II kijken Live Dender - RSC Anderlecht II stream Dender - RSC Anderlecht II Fox Sports Nabeschouwing Dender - RSC Anderlecht II Uitslag Dender - RSC Anderlecht II Statistieken Dender - RSC Anderlecht II Eerste Divisie B 2023/2024 Dender - RSC Anderlecht II wedden Dender - RSC Anderlecht II gokken Dender - RSC Anderlecht II Unibet