Nabeschouwing Francs Borains - Patro Eisden (0-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 22 oktober 2023 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Francs Borains het zondag 22 oktober 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Robert Urbain in Boussu.

Via de Francs Borains - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - Patro Eisden (0-0)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Francs Borains en Patro Eisden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Francs Borains en Patro Eisden gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tim De Keyzer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Francs Borains - Patro Eisden 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Corenthyn Lavie Francs Borains
36' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor W. Corstjens Patro Eisden
50' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Stef Peeters Patro Eisden
64' Wissel Patro Eisden Wissel M. Bounou voor L. Bamona Patro Eisden
64' Wissel Patro Eisden Wissel E. Sam voor R. Ferber Patro Eisden
65' Wissel Patro Eisden Wissel A. Hadj-Moussa voor B. Dansoko Patro Eisden
78' Wissel Francs Borains Wissel Teddy Chevalier voor Hedy Chaabi Francs Borains
79' Wissel Francs Borains Wissel Jordan Attah Kadiri voor Fode Guirassy Francs Borains
84' Wissel Francs Borains Wissel Kevin Vandendriessche voor Matthew Healy Francs Borains
85' Wissel Francs Borains Wissel Clément Tainmont voor Mateo Itrak Francs Borains
87' Wissel Patro Eisden Wissel Theo Pierrot voor Stef Peeters Patro Eisden
89' Wissel Francs Borains Wissel Yanis Massolin voor Thierno Diallo Francs Borains
92' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor M. Bounou Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Francs Borains - Patro Eisden
Opstellingen Francs Borains - Patro Eisden
De opstellingen van Francs Borains en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.