Nabeschouwing Liège - Dender (0-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Liège het zaterdag 12 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Rue de la Tonne in Liege.

Via de Liège - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liège - Dender (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Liège en Dender is onder leiding van scheidsrechter Klass Clerkx geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Liège - Dender
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
4
9
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
84
108
Gevaarlijke aanvallen
50
73
Passes
352
521
Overtredingen
13
18
Buitenspel
6
2
Corners
4
2
Wissels
6
2
LIVE Liège - Dender 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liège - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Liège - Dender
Opstellingen Liège - Dender

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Liège - Dender

Liège en Dender treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Klass Clerkx en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Liège en Dender in de Eerste Divisie B vond plaats op 24 maart 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Dender favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liège te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liège. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Liège 0
Winst Dender 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Liège - Dender Opstelling Liège Opstelling Dender Live Liège - Dender Live Liège - Dender kijken Liège - Dender kijken Live Liège - Dender stream Liège - Dender Fox Sports Nabeschouwing Liège - Dender Uitslag Liège - Dender Statistieken Liège - Dender Eerste Divisie B 2023/2024 Liège - Dender wedden Liège - Dender gokken Liège - Dender Unibet