Nabeschouwing Liège - RFC Seraing Eerste Divisie B 2023/2024 (2-1) || 03-12-2023

Nabeschouwing Liège - RFC Seraing (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 16:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Liège het zondag 3 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Rue de la Tonne in Liège.

Via de Liège - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liège - RFC Seraing (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Liège en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Liège. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Adriano Bertaccini, waarmee Liège met 1-0 de leiding nam. Liège vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adriano Bertaccini op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist RFC Seraing de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Christophe Lepoint. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want RFC Seraing kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Letellier, waardoor Liège dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Liège - RFC Seraing
Goals
2
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
21
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
95
102
Gevaarlijke aanvallen
73
91
Passes
336
435
Overtredingen
7
5
Buitenspel
4
0
Corners
5
13
Wissels
3
3
LIVE Liège - RFC Seraing 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liège - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Liège Doelpunt Adriano Bertaccini met assist van Ryan Merlen Liège 1-0
25' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Gerald Kilota RFC Seraing
30' Wissel Liège Wissel Yannick Gaby Loemba voor Abian Arslan Liège
59' Wissel RFC Seraing Wissel Alama Bayo voor Oussmane Kébé RFC Seraing
63' Doelpunt Liège Doelpunt Adriano Bertaccini met assist van Benoit Nyssen Liège 2-0
64' Wissel Liège Wissel Damien Mouchamps voor Mohamed Mouhli Liège
71' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Christophe Lepoint met assist van Gerald Kilota RFC Seraing 2-1
72' Wissel RFC Seraing Wissel Sonny Perrey voor Cheikhou Ndiaye RFC Seraing
87' Wissel RFC Seraing Wissel Désiré Segbé Azankpo voor Noah Solheid RFC Seraing
91' Wissel Liège Wissel Emilien Massart voor Alessio Cascio Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Liège - RFC Seraing
Opstellingen Liège - RFC Seraing
De opstellingen van Liège en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Liège - RFC Seraing

Liège en RFC Seraing treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Letellier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Liège en RFC Seraing elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Liège 0
Winst RFC Seraing 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liège op een 11e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Liège - RFC Seraing Opstelling Liège Opstelling RFC Seraing Live Liège - RFC Seraing Live Liège - RFC Seraing kijken Liège - RFC Seraing kijken Live Liège - RFC Seraing stream Liège - RFC Seraing Fox Sports Nabeschouwing Liège - RFC Seraing Uitslag Liège - RFC Seraing Statistieken Liège - RFC Seraing Eerste Divisie B 2023/2024 Liège - RFC Seraing wedden Liège - RFC Seraing gokken Liège - RFC Seraing Unibet