Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Club Brugge II (3-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Club Brugge II (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Ousmane Sow, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nils Schouterden op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Lierse Kempenzonen, waarmee Maksim Kireev zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed Lenn De Smet iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Club Brugge II werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Club Brugge II echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Club Brugge II 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Ousmane Sow met assist van Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen 1-0
29' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Nils Schouterden Lierse Kempenzonen 2-0
48' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Bi Abdoul Kader Yameogo Club Brugge II
53' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Jessi Da Silva Club Brugge II
57' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Maksim Kireev met assist van Nils Schouterden Lierse Kempenzonen 3-0
59' Wissel Club Brugge II Wissel Tobias Lund Jensen voor Mohamed Salah Club Brugge II
59' Wissel Club Brugge II Wissel William Simba voor Bi Abdoul Kader Yameogo Club Brugge II
71' Wissel Club Brugge II Wissel J. Bisiwu voor K. Furo Club Brugge II
72' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Samih El Touile voor Maksim Kireev Lierse Kempenzonen
77' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Stan Van Dessel voor Alexandre De Bruyn Lierse Kempenzonen
77' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Eric Ocansey voor Ousmane Sow Lierse Kempenzonen
82' Wissel Club Brugge II Wissel Oleksandr Yakymenko voor Amine Et Taïbi Club Brugge II
90' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Lenn De Smet met assist van Laurens Goemaere Club Brugge II 3-1
92' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Aristote Nkaka voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
92' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Joeri Poelmans  voor Nils Schouterden Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Club Brugge II
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Club Brugge II
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.