Nabeschouwing RFC Seraing - Patro Eisden (3-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt RFC Seraing het zondag 3 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Patro Eisden (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen RFC Seraing en Patro Eisden is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 3-0 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RFC Seraing kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Pape Moussa Fall. RFC Seraing vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pape Moussa Fall op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut moest RFC Seraing verder met een man minder nadat Djibril Diarra een rode kaart had gekregen.

In de 95e minuut volgde een derde treffer van RFC Seraing, waarmee Pape Moussa Fall zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arthur Denil, waardoor RFC Seraing dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RFC Seraing - Patro Eisden 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Pape Moussa Fall RFC Seraing 1-0
19' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Lukas Van Eenoo Patro Eisden
20' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Stijn Stijnen Patro Eisden
22' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Harrison Ondo-Eyi RFC Seraing
35' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Christophe Lepoint RFC Seraing
38' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Pape Moussa Fall met assist van Mathieu Cachbach RFC Seraing 2-0
46' Wissel Patro Eisden Wissel L. Bamona voor Theo Pierrot Patro Eisden
46' Wissel Patro Eisden Wissel S. Sigurðarson voor E. Sam Patro Eisden
52' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
65' Wissel RFC Seraing Wissel Djibril Diarra voor Harrison Ondo-Eyi RFC Seraing
65' Wissel Patro Eisden Wissel Marius Noubissi voor W. Corstjens Patro Eisden
75' Wissel RFC Seraing Wissel Nelson Balongo voor Édouard Soumah-Abbad RFC Seraing
80' Wissel RFC Seraing Wissel Bassim Boukteb voor Lilian Raillot RFC Seraing
81' Wissel RFC Seraing Wissel Sonny Perrey voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
82' Wissel Patro Eisden Wissel S. Bammens voor Stef Peeters Patro Eisden
84' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor H. Dijkhuizen Patro Eisden
85' Rode kaart RFC Seraing Rode kaart voor Djibril Diarra RFC Seraing
88' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Ruben Droehnle RFC Seraing
95' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Pape Moussa Fall met assist van Ruben Droehnle RFC Seraing 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Patro Eisden
Opstellingen RFC Seraing - Patro Eisden
De opstellingen van RFC Seraing en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RFC Seraing - Patro Eisden

RFC Seraing en Patro Eisden treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Patro Eisden in de Eerste Divisie B vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Patro Eisden. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel RFC Seraing als Patro Eisden wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 1
Winst Patro Eisden 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 15e positie staat, terwijl we Patro Eisden terugvinden op de 5e plaats.