Nabeschouwing NAC Breda - Jong PSV (5-2) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 15 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt NAC Breda het vrijdag 15 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV.

Via de NAC Breda - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Jong PSV (5-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Jong PSV is geëindigd in een 5-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Seuntjens. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het NAC Breda dat via E. Ünal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Ars dacht na 24 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 35e minuut scoorde Jong PSV via A. Boljević, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 37 minuten spelen wist Jong PSV via C. Leemans de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 65e minuut scoorde M. Seuntjens namens NAC Breda. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 82e minuut leek A. Loof te scoren voor NAC Breda, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Jong PSV
5
2
LIVE NAC Breda - Jong PSV 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Seuntjens NAC Breda
11' Doelpunt NAC Breda Doelpunt E. Ünal NAC Breda
24' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Ars NAC Breda
35' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Boljević Jong PSV
37' Penalty Jong PSV Penalty C. Leemans Jong PSV
37' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. ten Rouwelaar NAC Breda
40' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor A. Loof Jong PSV
47' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor A. Boljević Jong PSV
62' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Carolina Jong PSV
62' Wissel NAC Breda Wissel J. Suk voor D. Naah NAC Breda
63' Wissel Jong PSV Wissel O. Rommens voor S. Lammers Jong PSV
65' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Seuntjens NAC Breda
71' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Duarte NAC Breda
75' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Koch Jong PSV
78' Wissel Jong PSV Wissel L. Duarte voor Albert Gudmundsson Jong PSV
79' Wissel Jong PSV Wissel B. Cmiljanić voor L. da Silva Jong PSV
80' Wissel NAC Breda Wissel L. Pedro voor K. van Diermen NAC Breda
82' Eigen doelpunt NAC Breda Eigen doelpunt A. Loof NAC Breda
83' Wissel NAC Breda Wissel D. Verbeek voor L. Duarte NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Jong PSV
Opstellingen NAC Breda - Jong PSV

Voorbeschouwing NAC Breda - Jong PSV

NAC Breda en Jong PSV treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 7 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.