Nabeschouwing FC Dordrecht - NEC (3-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 19:45 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt FC Dordrecht het zaterdag 28 april 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - NEC (3-3)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Dordrecht en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Calcan, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. In de 30e minuut kreeg J. Bliek van FC Dordrecht voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Dordrecht de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep FC Dordrecht via een goal van D. Mahmudov in de 46e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 49e minuut was het NEC dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Achahbar. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat A. Achahbar van NEC de 2-2 maakte in de 50e minuut. NEC kwam op voorsprong nadat W. Golla de 2-3 wist te maken na 59 minuten. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat A. Calcan FC Dordrecht weer op 3-3 zette in de 86e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Allard Lindhout bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE FC Dordrecht - NEC 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Calcan met assist van J. Arias FC Dordrecht 1-0
16' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
19' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Bliek FC Dordrecht
30' Tweede gele kaart FC Dordrecht Tweede gele kaart voor J. Bliek FC Dordrecht
36' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Amevor voor R. Mutzers FC Dordrecht
46' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Mahmudov met assist van A. Calcan FC Dordrecht 2-0
49' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar met assist van G. Breinburg NEC 2-1
50' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar met assist van F. Kadioglu NEC 2-2
59' Doelpunt NEC Doelpunt W. Golla met assist van O. ter Haar Romeny NEC 2-3
65' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Cijntje voor J. Arias FC Dordrecht
68' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
75' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Bakker voor G. Hamer FC Dordrecht
77' Wissel NEC Wissel T. van de Pavert voor O. ter Haar Romeny NEC
77' Wissel NEC Wissel K. Jansen voor M. Dijkstra NEC
86' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Calcan met assist van J. Cijntje FC Dordrecht 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - NEC
Opstellingen FC Dordrecht - NEC
De opstellingen van FC Dordrecht en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.