Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch (1-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 19:45 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 28 april 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door S. Blummel, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Blummel op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Go Ahead Eagles de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Nemane. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Go Ahead Eagles kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor FC Den Bosch dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Den Bosch 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Blummel FC Den Bosch 0-1
61' Wissel FC Den Bosch Wissel O. Bouyaghlafen voor J. Van der Sande FC Den Bosch
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Nemane voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
63' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor M. Deijl FC Den Bosch
64' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Blummel FC Den Bosch 0-2
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Beltrame voor B. Andrade Go Ahead Eagles
71' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Kaars voor M. Mert FC Den Bosch
75' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Nemane Go Ahead Eagles 1-2
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Schets voor J. Suk Go Ahead Eagles
86' Wissel FC Den Bosch Wissel K. Demirtapa voor S. Blummel FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Den Bosch
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Den Bosch
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch

Go Ahead Eagles en FC Den Bosch treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 1 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 6 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 5
Winst FC Den Bosch 6
Gelijkspel 8
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 17e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 16e plaats.