Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (1-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 19:45 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt TOP Oss het zaterdag 28 april 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (1-1)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen TOP Oss en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door F. Kamaci, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat FC Eindhoven het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk J. Thomas die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - FC Eindhoven
Goals
1
1
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
76
69
Gevaarlijke aanvallen
52
45
Corners
6
8
Wissels
1
2
LIVE TOP Oss - FC Eindhoven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Doelpunt TOP Oss Doelpunt F. Kamaci TOP Oss 1-0
63' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Thomas voor D. Van Vaerenbergh FC Eindhoven
72' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Kada voor T. Horsten FC Eindhoven
72' Wissel TOP Oss Wissel R. van der Venne voor H. Dogan TOP Oss
83' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Thomas FC Eindhoven 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Eindhoven
Opstellingen TOP Oss - FC Eindhoven
De opstellingen van TOP Oss en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven

TOP Oss en FC Eindhoven treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 1 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 10
Winst FC Eindhoven 9
Gelijkspel 4
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 14e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - FC Eindhoven Opstelling TOP Oss Opstelling FC Eindhoven Live TOP Oss - FC Eindhoven Live TOP Oss - FC Eindhoven kijken TOP Oss - FC Eindhoven kijken Live TOP Oss - FC Eindhoven stream TOP Oss - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven Uitslag TOP Oss - FC Eindhoven Statistieken TOP Oss - FC Eindhoven Eerste Divisie 2017/2018 TOP Oss - FC Eindhoven wedden TOP Oss - FC Eindhoven gokken TOP Oss - FC Eindhoven Unibet