Nabeschouwing FC Den Bosch - MVV Maastricht (1-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 22 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - MVV Maastricht (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 1-2 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. MVV Maastricht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. van den Hurk. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Lavalée zorgde ervoor dat FC Den Bosch op 1-1 kwam te staan in de 54e minuut. In de 73e minuut zette A. van den Hurk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee MVV Maastricht de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor MVV Maastricht dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - MVV Maastricht
Goals
1
2
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
129
83
Gevaarlijke aanvallen
93
43
Corners
7
5
Wissels
2
1
LIVE FC Den Bosch - MVV Maastricht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van J. Schroijen MVV Maastricht 0-1
35' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor R. Ippel MVV Maastricht
44' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Sappinen FC Den Bosch
54' Eigen doelpunt FC Den Bosch Eigen doelpunt D. Lavalée FC Den Bosch 1-1
66' Wissel FC Den Bosch Wissel V. Vermeij voor R. Sappinen FC Den Bosch
66' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor I. Oulad Omar FC Den Bosch
67' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
73' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van J. Schroijen MVV Maastricht 1-2
87' Wissel MVV Maastricht Wissel X. Mbuyamba voor Shermaine Martina MVV Maastricht
Opstellingen FC Den Bosch - MVV Maastricht
De opstellingen van FC Den Bosch en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Den Bosch
# Speler Pos.
21 Nick Leijten K
50 Menno Heus K
15 Nicolás Romat V
22 Jurich Carolina V
6 Jens van Son M
16 Kevin Felida M
19 Vincent Vermeij A
18 Jort van der Sande A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - MVV Maastricht

FC Den Bosch en MVV Maastricht treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en MVV Maastricht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst MVV Maastricht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 2e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
FC Den Bosch - MVV Maastricht Opstelling FC Den Bosch Opstelling MVV Maastricht Live FC Den Bosch - MVV Maastricht Live FC Den Bosch - MVV Maastricht kijken FC Den Bosch - MVV Maastricht kijken Live FC Den Bosch - MVV Maastricht stream FC Den Bosch - MVV Maastricht Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - MVV Maastricht Uitslag FC Den Bosch - MVV Maastricht Statistieken FC Den Bosch - MVV Maastricht Eerste Divisie 2018/2019 FC Den Bosch - MVV Maastricht wedden FC Den Bosch - MVV Maastricht gokken FC Den Bosch - MVV Maastricht Unibet