Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong PSV (1-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 28 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Dordrecht het maandag 28 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong PSV (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Summerville, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Mauro Júnior in de 49e minuut zorgde er even later voor dat Jong PSV weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 60e minuut zette J. Piroe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Jong PSV vergroot nadat L. Daneels de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong PSV.

LIVE FC Dordrecht - Jong PSV 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt C. Summerville met assist van J. Cijntje FC Dordrecht 1-0
42' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor C. Summerville FC Dordrecht
49' Penalty Jong PSV Penalty Mauro Júnior Jong PSV 1-1
60' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Piroe met assist van B. Kun Jong PSV 1-2
63' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Piroe Jong PSV
67' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Power voor T. Schalekamp FC Dordrecht
68' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Lonwijk Jong PSV
70' Wissel Jong PSV Wissel L. Daneels voor J. Lonwijk Jong PSV
77' Wissel Jong PSV Wissel S. Theunissen voor T. Daverveld Jong PSV
78' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Maletić voor Bo Breukers FC Dordrecht
83' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor B. Kun Jong PSV
83' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. Power FC Dordrecht
84' Doelpunt Jong PSV Doelpunt L. Daneels Jong PSV 1-3
85' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor B. Ormonde-Ottewill FC Dordrecht
87' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Theunissen Jong PSV
88' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor Mauro Júnior Jong PSV
90' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Green voor T. Timmermans FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Jong PSV
Opstellingen FC Dordrecht - Jong PSV
De opstellingen van FC Dordrecht en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Jong PSV

FC Dordrecht en Jong PSV treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 26 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Dordrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 3
Winst Jong PSV 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 18e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 7e plaats.