Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch (2-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 25 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Eindhoven het vrijdag 25 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door C. Seedorf, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Eindhoven opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het S. Elisha die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Eindhoven.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - FC Den Bosch
Goals
2
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
10
5
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
123
106
Gevaarlijke aanvallen
88
76
Corners
10
6
Wissels
3
3
LIVE FC Eindhoven - FC Den Bosch 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Väisänen FC Den Bosch
51' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
57' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Brouwers FC Den Bosch
62' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Sappinen voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
62' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor S. Bourard FC Eindhoven
78' Wissel FC Den Bosch Wissel N. Romat voor M. Deijl FC Den Bosch
84' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Holla voor S. Blummel FC Den Bosch
86' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Idzes voor E. Kabangu FC Eindhoven
88' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Seedorf FC Eindhoven 1-0
90' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Klooster voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
94' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Elisha met assist van A. Daniels FC Eindhoven 2-0
Opstellingen FC Eindhoven - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Eindhoven en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch

FC Eindhoven en FC Den Bosch treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en FC Den Bosch elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 0
Winst FC Den Bosch 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 11e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
FC Eindhoven - FC Den Bosch Opstelling FC Eindhoven Opstelling FC Den Bosch Live FC Eindhoven - FC Den Bosch Live FC Eindhoven - FC Den Bosch kijken FC Eindhoven - FC Den Bosch kijken Live FC Eindhoven - FC Den Bosch stream FC Eindhoven - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch Uitslag FC Eindhoven - FC Den Bosch Statistieken FC Eindhoven - FC Den Bosch Eerste Divisie 2018/2019 FC Eindhoven - FC Den Bosch wedden FC Eindhoven - FC Den Bosch gokken FC Eindhoven - FC Den Bosch Unibet