Nabeschouwing FC Volendam - FC Den Bosch (1-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Den Bosch (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Veerman, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Bouyaghlafen, die daarmee de stand op 1-1 zette. R. Sappinen dacht na 71 minuten te scoren voor FC Den Bosch, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde FC Den Bosch via S. Blummel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 79e was het FC Den Bosch dat op voorsprong kwam te staan na een goal van R. Sappinen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor FC Den Bosch dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Volendam - FC Den Bosch 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Volendam Doelpunt J. Veerman FC Volendam 1-0
47' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Veerman FC Volendam
48' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt O. Bouyaghlafen met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 1-1
61' Wissel FC Den Bosch Wissel Ruben Rodrigues voor S. Beltrame FC Den Bosch
71' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Sappinen met assist van J. van der Sande FC Den Bosch
76' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Blummel FC Den Bosch
76' Wissel FC Volendam Wissel D. Klinkenberg voor FC Volendam
79' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Sappinen FC Den Bosch 1-2
80' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor N. Doodeman FC Volendam
81' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor E. Stroo A. Plat FC Den Bosch
87' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Den Bosch
Opstellingen FC Volendam - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Volendam en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.