Nabeschouwing FC Volendam - MVV Maastricht (3-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - MVV Maastricht (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Deul, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Bäly op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van FC Volendam, waarmee B. Deul zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 73 minuten deed A. van den Hurk iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van MVV Maastricht werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk MVV Maastricht dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Deom de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE FC Volendam - MVV Maastricht 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Deul met assist van R. Schouten FC Volendam 1-0
39' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor K. Visser FC Volendam
49' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. Bäly met assist van A. Berenstein FC Volendam 2-0
51' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Deul met assist van N. Doodeman FC Volendam 3-0
65' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor L. Mares MVV Maastricht
66' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Reck voor D. Golpek MVV Maastricht
66' Wissel MVV Maastricht Wissel N. Everaers voor J. Schroijen MVV Maastricht
70' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Tol FC Volendam
73' Wissel FC Volendam Wissel R. Antwi voor J. Vlak FC Volendam
73' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van L. Reck MVV Maastricht 3-1
79' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor B. Deul FC Volendam
83' Wissel FC Volendam Wissel N. Runderkamp voor C. Peters FC Volendam
85' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt J. Deom MVV Maastricht 3-2
85' Wissel MVV Maastricht Wissel Mbuyamba voor T. Houben MVV Maastricht
90' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Gunst MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - MVV Maastricht
Opstellingen FC Volendam - MVV Maastricht
De opstellingen van FC Volendam en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.