Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Dordrecht (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Dordrecht (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 2-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Cijntje, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Bliek, die daarmee de stand op 1-1 zette. Omran Haydary dacht na 77 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat P. Langedijk namens Go Ahead Eagles in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christiaan Bax, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Dordrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Cijntje met assist van Antonio Stankov FC Dordrecht 0-1
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. van Moorsel voor O. Džepar Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor J. Stans Go Ahead Eagles
70' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor I. Bakx Go Ahead Eagles
71' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Bliek met assist van R. Baas Go Ahead Eagles 1-1
77' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Omran Haydary met assist van T. Timmermans Go Ahead Eagles
77' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Timmermans voor FC Dordrecht
80' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Green voor R. Smith FC Dordrecht
83' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Schets voor J. Cijntje FC Dordrecht
89' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Veldmate voor FC Dordrecht
91' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
92' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Green FC Dordrecht
94' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. Langedijk met assist van T. Verheydt Go Ahead Eagles 2-1
95' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Antonio Stankov FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Dordrecht
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Dordrecht
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.