Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Twente (1-2) || Eerste Divisie

Zondag 24 maart 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het zondag 24 maart 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Twente (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Oosterwijk, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Verheydt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Aitor Cantalapiedra zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Twente de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joey Kooij, waardoor FC Twente dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - FC Twente
Goals
1
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
105
88
Gevaarlijke aanvallen
112
62
Overtredingen
16
10
Buitenspel
2
1
Corners
7
4
Wissels
3
2
LIVE Go Ahead Eagles - FC Twente 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Oosterwijk met assist van Aitor Cantalapiedra FC Twente 0-1
44' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor J. van der Heyden FC Twente
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Stans voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
55' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor P. van Moorsel Go Ahead Eagles
60' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor I. Bakx Go Ahead Eagles
61' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor F. Friday FC Twente
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel V. Dekker voor Bruno Andrade Go Ahead Eagles
68' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Brama FC Twente
70' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Lelieveld Go Ahead Eagles
71' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. Verheydt met assist van V. Dekker Go Ahead Eagles 1-1
81' Doelpunt FC Twente Doelpunt Aitor Cantalapiedra met assist van J. Drommel FC Twente 1-2
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor G. Bosz Go Ahead Eagles
86' Wissel FC Twente Wissel X. Schenk voor J. van der Heyden FC Twente
92' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Verheydt Go Ahead Eagles
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Twente
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Twente

Go Ahead Eagles en FC Twente treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 3e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Go Ahead Eagles - FC Twente Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling FC Twente Live Go Ahead Eagles - FC Twente Live Go Ahead Eagles - FC Twente kijken Go Ahead Eagles - FC Twente kijken Live Go Ahead Eagles - FC Twente stream Go Ahead Eagles - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Twente Uitslag Go Ahead Eagles - FC Twente Statistieken Go Ahead Eagles - FC Twente Eerste Divisie 2018/2019 Go Ahead Eagles - FC Twente wedden Go Ahead Eagles - FC Twente gokken Go Ahead Eagles - FC Twente Unibet