Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Twente (1-6) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 22 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het maandag 22 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Twente (1-6)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-6 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. T. Boere maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Twente vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. FC Twente vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Javier Espinosa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut kreeg S. Mokono van Jong Utrecht voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Jong Utrecht de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 41e minuut volgde een derde treffer van FC Twente, waarmee R. Zekhnini zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam FC Twente geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Javier Espinosa. In de 62e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het N. Venema die namens Jong Utrecht het net wist te raken. Even later viel in de 69e minuut opnieuw een doelpunt. Het was J. Oosterwijk van FC Twente die de score op 1-5 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door J. Oosterwijk van FC Twente die daarmee in de 78e minuut de eindstand bepaalde: 1-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez en eindigde de wedstrijd dus met een 1-6 stand in het voordeel van FC Twente.

LIVE Jong Utrecht - FC Twente 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor S. Mokono Jong Utrecht
11' Penalty FC Twente Penalty T. Boere FC Twente 0-1
14' Doelpunt FC Twente Doelpunt Javier Espinosa met assist van R. Zekhnini FC Twente 0-2
26' Tweede gele kaart Jong Utrecht Tweede gele kaart voor S. Mokono Jong Utrecht
31' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Yaakoubi voor M. Mallahi Jong Utrecht
41' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Zekhnini met assist van Aitor Cantalapiedra FC Twente 0-3
56' Doelpunt FC Twente Doelpunt Javier Espinosa met assist van T. Boere FC Twente 0-4
59' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor R. El Azrak Jong Utrecht
61' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor M. Smith FC Twente
62' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van O. Boussaid Jong Utrecht 1-4
68' Wissel FC Twente Wissel M. Maria voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
69' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Oosterwijk met assist van T. Hölscher FC Twente 1-5
72' Wissel Jong Utrecht Wissel J. van der Velden voor C. Mamengi Jong Utrecht
73' Wissel FC Twente Wissel J. van der Heyden voor Javier Espinosa FC Twente
78' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Oosterwijk FC Twente 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Twente
Opstellingen Jong Utrecht - FC Twente
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - FC Twente

Jong Utrecht en FC Twente treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Jong Utrecht 0
Winst FC Twente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 18e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 6e plaats.