Nabeschouwing Jong Utrecht - Go Ahead Eagles (2-4) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 11 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het maandag 11 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Go Ahead Eagles (2-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een 2-4 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. J. Veldmate maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Go Ahead Eagles vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Go Ahead Eagles vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. van der Venne op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Jong Utrecht de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Lebon.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Go Ahead Eagles vergroot nadat J. Veldmate de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 69e minuut nadat R. van der Venne namens Go Ahead Eagles de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 74e minuut en kwam op naam te staan van Jong Utrecht speler S. Pattynama, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christian Mulder en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE Jong Utrecht - Go Ahead Eagles 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Penalty Go Ahead Eagles Penalty J. Veldmate Go Ahead Eagles 0-1
32' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne Go Ahead Eagles 0-2
46' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Freriks voor M. Mallahi Jong Utrecht
60' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt K. Lebon met assist van J. Arweiler Jong Utrecht 1-2
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel V. Dekker voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
66' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Veldmate Go Ahead Eagles 1-3
66' Wissel Jong Utrecht Wissel G. de la Vega voor T. Brinkman Jong Utrecht
68' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor S. Mokono Jong Utrecht
69' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van J. Lelieveld Go Ahead Eagles 1-4
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Bruno Andrade voor J. Navrátil Go Ahead Eagles
74' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt S. Pattynama met assist van J. Arweiler Jong Utrecht 2-4
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
79' Wissel Jong Utrecht Wissel J. van der Velden voor C. Mamengi Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Go Ahead Eagles
Opstellingen Jong Utrecht - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Jong Utrecht en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Go Ahead Eagles

Jong Utrecht en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 17 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong Utrecht als Go Ahead Eagles wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst Go Ahead Eagles 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 4e plaats.