Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (1-1) || Eerste Divisie

Maandag 28 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt SC Cambuur het maandag 28 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door K. van Kippersluis, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. In de 61e minuut kreeg G. Bosz van Go Ahead Eagles voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Go Ahead Eagles de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Baas namens Go Ahead Eagles in de 89e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Go Ahead Eagles
Goals
1
1
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
15
Schoten op doel
7
9
Aanvallen
52
66
Gevaarlijke aanvallen
46
57
Corners
5
4
Wissels
2
3
LIVE SC Cambuur - Go Ahead Eagles 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor G. Bosz Go Ahead Eagles
23' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. van Koesveld SC Cambuur
27' Wissel SC Cambuur Wissel K. van Kippersluis voor R. van Koesveld SC Cambuur
33' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. van Kippersluis met assist van I. Kallon SC Cambuur 1-0
49' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
53' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
61' Tweede gele kaart Go Ahead Eagles Tweede gele kaart voor G. Bosz Go Ahead Eagles
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor I. Bakx Go Ahead Eagles
83' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor T. Conraad SC Cambuur
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
89' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. Baas Go Ahead Eagles 1-1
92' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor N. van den Beemt SC Cambuur
Opstellingen SC Cambuur - Go Ahead Eagles
De opstellingen van SC Cambuur en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles

SC Cambuur en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en Go Ahead Eagles elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 0
Winst Go Ahead Eagles 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 9e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
SC Cambuur - Go Ahead Eagles Opstelling SC Cambuur Opstelling Go Ahead Eagles Live SC Cambuur - Go Ahead Eagles Live SC Cambuur - Go Ahead Eagles kijken SC Cambuur - Go Ahead Eagles kijken Live SC Cambuur - Go Ahead Eagles stream SC Cambuur - Go Ahead Eagles Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles Uitslag SC Cambuur - Go Ahead Eagles Statistieken SC Cambuur - Go Ahead Eagles Eerste Divisie 2018/2019 SC Cambuur - Go Ahead Eagles wedden SC Cambuur - Go Ahead Eagles gokken SC Cambuur - Go Ahead Eagles Unibet