Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Telstar het vrijdag 31 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 2-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door F. Lescano, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Telstar vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. van Huizen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Telstar.

LIVE Telstar - Jong Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. El Yaakoubi Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Pattynama voor J. Arweiler Jong Utrecht
56' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor M. Mallahi Jong Utrecht
56' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Van Heertum Telstar
69' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor R. Seager Telstar
69' Wissel Telstar Wissel A. El Idrissi voor M. Springer Telstar
74' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Azrak voor M. Lehaire Jong Utrecht
79' Doelpunt Telstar Doelpunt F. Lescano Telstar 1-0
83' Wissel Telstar Wissel S. Lynen voor K. Scott Telstar
84' Doelpunt Telstar Doelpunt T. van Huizen Telstar 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong Utrecht
Opstellingen Telstar - Jong Utrecht
De opstellingen van Telstar en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Jong Utrecht

Telstar en Jong Utrecht treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 13 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Telstar favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Telstar 3
Winst Jong Utrecht 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 18e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.