Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 29 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door P. Rommens, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name TOP Oss dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Bos, waardoor TOP Oss de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Jong AZ
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
15
4
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
108
106
Gevaarlijke aanvallen
71
55
Overtredingen
6
6
Buitenspel
3
4
Corners
6
3
Wissels
1
3
LIVE TOP Oss - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel Jong AZ Wissel J. Church voor O. Wijndal Jong AZ
62' Wissel Jong AZ Wissel J. de Haas voor M. Savastano Jong AZ
83' Doelpunt TOP Oss Doelpunt P. Rommens met assist van D. Janssen TOP Oss 1-0
85' Wissel Jong AZ Wissel J. Jacobs voor K. Goudmijn Jong AZ
91' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor H. Dogan TOP Oss
Opstellingen TOP Oss - Jong AZ
De opstellingen van TOP Oss en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong AZ

TOP Oss en Jong AZ treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en Jong AZ elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 7e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
TOP Oss - Jong AZ Opstelling TOP Oss Opstelling Jong AZ Live TOP Oss - Jong AZ Live TOP Oss - Jong AZ kijken TOP Oss - Jong AZ kijken Live TOP Oss - Jong AZ stream TOP Oss - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ Uitslag TOP Oss - Jong AZ Statistieken TOP Oss - Jong AZ Eerste Divisie 2018/2019 TOP Oss - Jong AZ wedden TOP Oss - Jong AZ gokken TOP Oss - Jong AZ Unibet