Nabeschouwing Almere City - De Graafschap (0-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 17 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Almere City het vrijdag 17 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - De Graafschap (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en De Graafschap is geëindigd in een 0-2 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door J. Vet, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Seuntjens op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor De Graafschap.

LIVE Almere City - De Graafschap 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Vet met assist van D. van Mieghem De Graafschap 0-1
55' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor R. Kip Almere City
60' Wissel De Graafschap Wissel S. Blummel voor S. Nijland De Graafschap
60' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor B. van den Boomen De Graafschap
62' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Vet De Graafschap
71' Wissel Almere City Wissel M. Kaandorp voor N. Venema Almere City
72' Doelpunt De Graafschap Doelpunt R. Seuntjens met assist van L. Owusu De Graafschap 0-2
81' Wissel De Graafschap Wissel J. Schuurman voor J. Vet De Graafschap
81' Wissel Almere City Wissel S. Harrison voor D. Blackson Almere City
83' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Seuntjens De Graafschap
86' Wissel De Graafschap Wissel F. Olijve voor B. van den Boomen De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - De Graafschap
Opstellingen Almere City - De Graafschap
De opstellingen van Almere City en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.