Nabeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles (0-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 19 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Almere City het vrijdag 19 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 0-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door I. Bakx, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE Almere City - Go Ahead Eagles 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Almere City Gele kaart voor D. Blackson Almere City
42' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Bakx met assist van J. Lelieveld Go Ahead Eagles 0-1
57' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor E. Soleri Almere City
57' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor A. Calcan Almere City
74' Wissel Almere City Wissel S. Meijer voor D. Blackson Almere City
88' Gele kaart Almere City Gele kaart voor B. van Vlerken Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Go Ahead Eagles
Opstellingen Almere City - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Almere City en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles

Almere City en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 16 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 13 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Almere City. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Almere City 3
Winst Go Ahead Eagles 13
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 3e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 1e plaats.