Nabeschouwing De Graafschap - Almere City (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 4 oktober 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt De Graafschap het vrijdag 4 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Almere City (0-0)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen De Graafschap en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren De Graafschap en Almere City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Christiaan Bax niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - Almere City
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
21
13
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
103
95
Gevaarlijke aanvallen
50
39
Corners
5
5
Wissels
1
2
LIVE De Graafschap - Almere City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
35' Gele kaart Almere City Gele kaart voor B. van Vlerken Almere City
69' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Smits Almere City
77' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor T. Hunte Almere City
77' Wissel De Graafschap Wissel J. Helmer voor S. Nijland De Graafschap
85' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor N. Venema Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Almere City
Opstellingen De Graafschap - Almere City
De opstellingen van De Graafschap en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Almere City
# Speler Pos.
22 Joshua Smits K
15 Dico Koppers V
2 Bram van Vlerken V
14 Damon Mirani V
4 Radinio Balker V
27 Youri Loen M
17 Anwar Bensabouh A
19 Torino Hunte A
28 Shayon Harrison A
25 Nick Venema A
24 Mees Kaandorp A
Voorbeschouwing De Graafschap - Almere City

De Graafschap en Almere City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 11
Winst Almere City 2
Gelijkspel 3
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 3e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
De Graafschap - Almere City Opstelling De Graafschap Opstelling Almere City Live De Graafschap - Almere City Live De Graafschap - Almere City kijken De Graafschap - Almere City kijken Live De Graafschap - Almere City stream De Graafschap - Almere City Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Almere City Uitslag De Graafschap - Almere City Statistieken De Graafschap - Almere City Eerste Divisie 2019/2020 De Graafschap - Almere City wedden De Graafschap - Almere City gokken De Graafschap - Almere City Unibet