Nabeschouwing De Graafschap - Roda JC (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt De Graafschap het vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Roda JC (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en Roda JC is geëindigd in een 2-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door M. Hamdaoui, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Slattery op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor De Graafschap.

LIVE De Graafschap - Roda JC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Novakovic Roda JC Kerkrade
30' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Croux Roda JC Kerkrade
55' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
59' Wissel De Graafschap Wissel M. Hamdaoui voor S. Blummel De Graafschap
64' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Hamdaoui De Graafschap 1-0
66' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor T. Durwael Roda JC Kerkrade
70' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
73' Wissel De Graafschap Wissel C. Slattery voor S. Nijland De Graafschap
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Milts voor T. Durwael Roda JC Kerkrade
83' Wissel De Graafschap Wissel I. Mystakidis voor D. van Mieghem De Graafschap
85' Doelpunt De Graafschap Doelpunt C. Slattery met assist van R. Seuntjens De Graafschap 2-0
87' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor B. van den Boomen De Graafschap
88' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Werker Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Roda JC
Opstellingen De Graafschap - Roda JC
De opstellingen van De Graafschap en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.