Nabeschouwing FC Den Bosch - Excelsior (3-3) || Eerste Divisie 2019/2020

Zondag 17 november 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Den Bosch het zondag 17 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior.

Via de FC Den Bosch - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Excelsior (3-3)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door R. Vloet, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. FC Den Bosch kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Rodrigues, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette A. Mendes Moreira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

M. Deijl zette FC Den Bosch even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Laurens Gerrets toegekende penalty wist te benutten. Excelsior leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 66 minuten op voorsprong na een goal van S. Meijer: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor FC Den Bosch. In de 84e minuut was het R. Rodrigues die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurens Gerrets en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE FC Den Bosch - Excelsior 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Vloet met assist van S. Meijer Excelsior 0-1
18' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Rodrigues met assist van P. Van Moorsel FC Den Bosch 1-1
31' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor L. Bruins Excelsior
35' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van Son voor A. Laukart FC Den Bosch
44' Doelpunt Excelsior Doelpunt A. Mendes Moreira met assist van T. Verhaar Excelsior 1-2
50' Penalty FC Den Bosch Penalty M. Deijl FC Den Bosch 2-2
66' Doelpunt Excelsior Doelpunt S. Meijer Excelsior 2-3
68' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Meerveld voor P. Van Moorsel FC Den Bosch
79' Wissel Excelsior Wissel S. Fischer voor S. Meijer Excelsior
81' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. Mendes Moreira Excelsior
84' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Rodrigues met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 3-3
85' Wissel Excelsior Wissel J. Zwarts voor A. Mendes Moreira Excelsior
85' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Miedema voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
89' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor H. Matthys Excelsior
90' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Meerveld FC Den Bosch
90' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Excelsior
Opstellingen FC Den Bosch - Excelsior
De opstellingen van FC Den Bosch en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Excelsior

FC Den Bosch en Excelsior treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 9 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Den Bosch. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 3
Winst Excelsior 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 14e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 5e plaats.