Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven (3-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Den Bosch het vrijdag 26 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door N. Romat, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Kabangu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette S. Beltrame zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Den Bosch de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor FC Den Bosch vergroot nadat S. Blummel de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor FC Den Bosch.

LIVE FC Den Bosch - FC Eindhoven 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt N. Romat met assist van S. Beltrame FC Den Bosch 1-0
34' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
43' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu met assist van Marcelo Lopes FC Eindhoven 1-1
59' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van der Winden FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Holla voor J. Marchioni FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Blummel voor K. Felida FC Den Bosch
66' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Beltrame met assist van R. Sappinen FC Den Bosch 2-1
68' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor A. Daniels FC Eindhoven
72' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Carlone voor K. Essikal FC Eindhoven
75' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
76' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
81' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Seedorf FC Eindhoven
82' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
84' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
85' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor R. Sappinen FC Den Bosch
94' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Blummel met assist van J. van der Sande FC Den Bosch 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - FC Eindhoven
Opstellingen FC Den Bosch - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Den Bosch en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven

FC Den Bosch en FC Eindhoven treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 9 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is FC Eindhoven favoriet. 10 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor FC Den Bosch. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 9
Winst FC Eindhoven 10
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 5e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.